Waarom je de Instant Warmer nodig heb

Wordt je ook zo gestrest als uw baby huilt en honger heeft omdat je geen warme fles bij de hand hebt? Als je baby flesvoeding krijgt, kan het opwarmen van een fles in een traditionele flessenwarmer een eeuwigheid duren. Laten we eerlijk zijn: Baby's staan niet bekend om hun geduld.

De revolutionaire Instant Warmer van Baby Brezza is het antwoord dat veel ouders die voor het eerst een flesje opwarmen, hebben ontdekt. Hier is waarom vele ouders het nu al een redder in nood noemen:

Bespaar tijd

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de American Academy of Pediatrics raden aan om de flesvoeding van een baby op te warmen tot ten minste kamertemperatuur. De Baby Brezza Instant Warmer levert 24 uur per dag, 7 dagen per week warm water op kamertemperatuur, zodat u direct een warme fles kunt maken - dag en nacht. Het gebruik is heel eenvoudig:

  • Druk op de hendel om warm water in de fles te doen
  • Formule toevoegen en mengen
  • Voed uw kleintje in enkele seconden

Traditionele flessenwarmers hebben meestal 3-5 minuten nodig om een fles op te warmen. Waarom wachten? De Instant Warmer is een sneller, beter alternatief. En je weet dat wanneer je een huilende baby hebt, elke seconde telt. 

De tank kan 1,5L bevatten, genoeg om een dag lang flesvoeding te maken. Eén keer vullen in de ochtend en je kunt de hele dag door. Of je nu thuis bent met je baby of hem of haar bij een grootouders of oppas achterlaat, warm water is op verzoek klaar voor alle voedingen.

 

Baby Brezza instant warmer overview

Meer gemoedrust

Bezorgd dat de voeding van je baby te warm of te koud zal zijn? Je kunt de instellingen van je Instant Warmer aanpassen en er zeker van zijn dat het water altijd gelijkmatig wordt verwarmd tot de juiste temperatuur. Je kunt kiezen uit drie standen, die elk zijn voorzien van een kleurcode en een LED-lampje. Zo kunt u de juiste temperatuur zien en selecteren, zelfs als je een beetje wazig ziet tijdens de voedingen in het midden van de nacht.

  • Kamertemperatuur: Blauw LED-lampje
  • Lichaamstemperatuur: Geel LED-lampje
  • Warmer dan lichaamstemperatuur: Rood LED-lampje

Sommige ouders komen in de verleiding om een flesje in de magnetron te doen om het opwarmingsproces te versnellen. Een magnetron verwarmt de inhoud van de fles ongelijkmatig, en een gloeiend hete slok kan er opeens tussen zitten. De Instant Warmer is sneller en veiliger dan opwarmen in de magnetron. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken dat de voeding van je baby te heet is.

Voor iedere fles en budget

De Instant Warmer heeft weinig ruimte nodig op het aanrecht en is zo gemakkelijk te gebruiken - gewoon de stekker in het stopcontact steken en het water naar behoefte doseren. Je hoeft geen nieuwe producten of accessoires aan te schaffen, want hij is geschikt voor flessen van alle vormen, merken en types.  

Laten we het nu eens over de prijs hebben. De Baby Brezza Instant Warmer kost minder dan €65. Totaal. En het is iets dat je tot 10 keer per dag zult gebruiken en dat je uren van tijd (en frustratie) zal besparen tijdens de babytijd van je kind. Is dat gemak geen €64,90 waard?

Lees ook: Gastblog Lena (39): Wat als borstvoeding niet (goed) lukt?

instant warmer

← Volgende blog Vorige blog →