Waarom heb ik een Safe & Smart Bottle Warmer nodig?


Er zijn heel goede redenen om een Safe & Smart Bottle Warmer op uw babylijst te zetten, of om er een te gebruiken als uw kleintje er al is! Hier zijn de top 5:

1. Baby's houden van warme melk: Moedermelk is lichaamstemperatuur, dus als je overschakelt op flesvoeding, zal ze die waarschijnlijk ook warm willen!
2. Het is veiliger: Sommige moeders verwarmen melk in de magnetron, wat gevaarlijk kan zijn en hete plekken of ongelijkmatige verwarming kan veroorzaken en de mond van je baby kan verbranden. Het gebruik van een flessenwarmer is veiliger
3. Het is sneller dan andere methodes: Heet water over de fles laten lopen of de fles opwarmen in kokend water kost veel meer tijd (en moeite als je de fles onder heet water houdt) dan een flessenwarmer gebruiken.
4. Behoudt de voedingsstoffen: Je moet moedermelk nooit opwarmen in de magnetron. Dit kan de samenstelling van de melk beïnvloeden en belangrijke voedingsstoffen vernietigen.
5. Geen extra potten of borden om af te wassen: Als je de borstvoeding verwarmt op het fornuis of de fles in een kom met warm water zet, moet je nog veel meer afwassen.

Een flessenwarmer lost al deze problemen op en nog veel meer!

Hoe werkt de Safe & Smart Bottle Warmer van Baby Brezza
De Safe & Smart baby flessenwarmer van Baby Brezza is een efficiënte, betrouwbare en veilige manier om moedermelk of flesvoeding voor uw kleintje op te warmen.

Hier is een kort overzicht van hoe het werkt.

Voor moedermelk: Het verwarmen van moedermelk op een constante temperatuur is essentieel voor het behoud van de voedingswaarde van de melk. Om dat te bereiken, circuleert de Baby Brezza flesverwarmer warm water rond de fles om die zachtjes op de juiste temperatuur te brengen.

Voor flesvoeding: Om snel een flesje flesvoeding op te warmen voor uw hongerige baby, gebruikt de flessenwarmer stoom om de temperatuur te verhogen.

Voor ontdooien: Of het nu gaat om bevroren moedermelk of babyvoeding, je kunt het veilig ontdooien met de Baby Brezza flessenwarmer.

Slimme functies voor een betere 
Safe & Smart Bottle Warmer
De 
Safe & Smart Bottle Warmer verwarmt niet alleen flessen op een veilige manier, maar doet dat ook op een intelligente manier.
  • Download de Baby Brezza app en je ontvangt direct een melding op je smartphone wanneer de fles klaar is. Je kunt het apparaat ook bedienen vanaf de app.
  • Geef aan of je begint met kamertemperatuur of koude melk om het proces efficiënter te maken.
  • Houd het snoer uit het zicht! Als u de babyflesverwarmer niet gebruikt, wikkelt u het snoer gewoon in het opbergvak aan de onderkant van het apparaat. Minder snoeren en minder rommel betekent minder gedoe voor drukke ouders.
Als u op zoek bent naar een manier om niet alleen de babyfles te verwarmen, maar ook een fles flessenmelk te maken, kijk dan eens naar de Formula Pro. Met dit handige apparaat heb je in een handomdraai een perfect gemixte en verwarmde fles die klaar is voor de voeding.
flessenwarmer safe and smart bottle warmer

← Volgende blog Vorige blog →