Veiligheid van de Formula Pro Advanced - Baby Brezza – Baby Brezza NL

Veiligheid van de Formula Pro Advanced

Bij Baby Brezza is de gezondheid en het welzijn van je baby onze eerste zorg. Wanneer we onze producten ontwikkelen, doen we uitgebreide testen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn, zodat je ze met een gerust hart thuis kunt gebruiken. Een van onze producten die talrijke testprocedures ondergaat, is de Formula Pro Advanced-automaat voor babyvoeding.

De Formula Pro Advanced, die ouders helpt automatisch een warme fles flesvoeding te maken, ondergaat een reeks strenge tests om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor veiligheid, kwaliteit en nauwkeurigheid, en aan de verwachtingen van onze gebruikers, voordat het onze fabriek verlaat. In onze fabriek ondergaat elk product een uitgebreid inspectieproces waarbij wordt bevestigd dat alle onderdelen correct functioneren. Een extern bureau test ook elke productierun op doseernauwkeurigheid, veiligheids naleving en cosmetisch uiterlijk voordat elke zending de fabriek verlaat.

Testen van formule-instellingen

Wij testen ook elk belangrijk merk en type flesvoeding minstens één keer per jaar om er zeker van te zijn dat de Formula Pro nauwkeurig doseert. Wij testen ook voortdurend nieuwe of verbeterde melkpoeders als die beschikbaar komen of als wij ons daarvan bewust worden en op verzoek van de gebruiker. Zorgvuldig en voortdurend testen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de machines de juiste hoeveelheid poeder per ons water doseren op basis van de aanwijzingen op het etiket van de fabrikant.

Waarom dit belangrijk is

Het is van essentieel belang voor de gezondheid van je baby dat de juiste verhouding flesvoeding/water wordt gebruikt. Een flesje dat met te veel water is aangelengd, voldoet mogelijk niet aan de voedingsbehoeften van je baby. Een fles met een te hoge concentratie flesvoeding kan het nog ontwikkelende spijsverteringsstelsel en de nieren van jouw baby belasten, wat kan leiden tot uitdroging.

De Formula Pro Advanced biedt een consistente manier om een warme fles te maken volgens nauwkeurige normen. Onze machine meet flesvoeding in poedervorm op gewicht, zoals aangegeven op het etiket van het flesje, en is nauwkeuriger dan flesvoeding met de hand afmeten, waarbij wordt uitgegaan van volumemeting en benadering. Het boek "Zuigelingenvoeding: Guidelines for Preparation of Human Milk and Formula In Health Care Facilities" van Sandra Robbins en Robin Meyers van de American Dietetic Association, Paediatrician Practice Group, stelt dat het meten van flesvoeding met de hand in 25% van de gevallen een "menselijke fout" kan bevatten.

Ons testproces voor het meten en toedienen van flesvoeding

Baby Brezza voert een nauwgezet testproces uit om te garanderen dat de Formula Pro Advanced de flesvoeding nauwkeurig doseert. Met behulp van een precisie-laboratoriumweegschaal die tot op een honderdste gram nauwkeurig meet, bestaat ons intern testproces uit het tien keer na elkaar wegen van de hoeveelheid flesvoeding die door één enkele machine wordt verstrekt om er zeker van te zijn dat het resultaat elke keer hetzelfde is en overeenkomt met het gewicht dat op het etiket van het flesje staat vermeld.

Instellingen voor jouw Formula Pro Advanced

De meest actuele Formula Pro Advanced instellingen voor poeder merken en -typen kun je vinden door onze Instellingen Zoeker te gebruiken. We raden je ook aan om je aan te melden voor onze e-mail alerts om als eerste op de hoogte te zijn van updates of wijzigingen in de Formula Pro Advanced instellingen.

Baby Brezza begrijpt dat wanneer je onze producten koopt, je ons vertrouwt om je te helpen bij de verzorging van je baby. Wij nemen die verantwoordelijkheid heel serieus. Door middel van ons testproces streven wij ernaar ouders gemoedsrust te geven dat onze fles- en voedingsproducten, inclusief de Formula Pro Advanced, veilig zijn voor gebruik met de allerkleinste en dierbaarste leden van je gezin. 

 

Flesvoeding

← Volgende blog Vorige blog →