Hoe wordt de Formula Pro Advanced getest voor ieder merk flesvoeding?

Als ouder wil je natuurlijk alleen het beste voor je kindje, en dat geldt ook voor het geven van flesvoeding. Met ons hoogwaardige flesvoeding apparaat, de Formula Pro Advanced, maak je eenvoudig en snel een flesje voor je baby klaar. In de juiste verhouding van poeder en water en op de ideale temperatuur. Maar hoe weet je zeker dat er de juiste hoeveelheid en verhouding melk en water uit jouw Formula Pro Advanced komt?

Het uitgebreid testen van ieder merk melkpoeder

Bij Baby Brezza Benelux begrijpen we de belangrijke rol die flesvoeding speelt bij de verzorging van je kindje. Daarom testen wij onze Formula Pro Advanced uitvoerig voor ieder merk flesvoeding.

Wanneer er een nieuw merk melkpoeder op de markt komt, meten wij allereerst de aangegeven hoeveelheid poeder per milliliter water die op de verpakking van het melkpoeder staat aangegeven. Dit doen we meerdere keren om er zeker van te zijn dat het aangegeven aantal schepjes melkpoeder past bij de gewenste hoeveelheid water. Aan de hand van onze testresultaten kunnen we de juiste instelling bepalen voor de Formula Pro Advanced.

Controle van de resultaten

Vervolgens sturen we onze bevindingen en conclusies door naar het Europese kantoor van Baby Brezza, waar deze grondig worden gecontroleerd. Als alles klopt, wordt het merk flesvoeding toegevoegd aan de lijst met instellingen voor de Formula Pro Advanced. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste hoeveelheid flesvoeding voor je kindje maakt.

Wat te doen bij twijfel 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je twijfelt over de werking van je Formula Pro Advanced, ook al hebben wij deze uitvoerig getest. In dat geval raden wij aan om allereerst de maatstreepjes op de door jou gebruikte flesjes te controleren.

Dit kun je doen door alleen water uit de Formula Pro Advanced te tappen (via de knop met de druppel erop). Vervolgens controleer je of de hoeveelheid water in je flesje overeenkomt met de hoeveelheid die in het display wordt aangegeven. Als je bijvoorbeeld de Formula Pro Advanced hebt ingesteld op 120 ml, zou er ook 120 ml water in je flesje moeten zitten.

Als de hoeveelheid niet klopt, kan het zijn dat de maatstreepjes op jouw flesje niet nauwkeurig zijn. Helaas zien we dit regelmatig. Probeer het water dan eens over te gieten in een ander type flesje of maatbeker. Klopt het dan wel?

Testen verhouding Formula Pro Advanced. Betrouwbaarheid
Op de bovenstaande afbeelding zie je twee flesje water met exact 120ml water uit de Formula Pro Advanced (gecontroleerd met een maatbeker). Het rechterflesje geeft de juiste hoeveelheid aan. Het linker flesje net iets meer.
 

Als de hoeveelheid nog steeds niet klopt, kan het zijn dat er een onderdeel in jouw Formula Pro Advanced kapot is. Wat kun je doen? Vul 3x een maatbeker met 180ml water, maak hier een filmpje van en mail deze naar service@babybrezza.nl. Eén van onze collega's zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verder te helpen.

Waarom de Formula Pro Advanced de beste keuze is

Het klaarmaken van een flesje kost tijd en kan een hoop rommel geven, vooral als je de juiste verhouding van poeder en water met de hand moet meten en mengen. Met de Formula Pro Advanced maak je in slechts 10 seconden een flesje flesvoeding klaar, met altijd de juiste verhouding van poeder en water voor jouw merk melkpoeder. Het is daardoor veel nauwkeuriger dan het bereiden van een flesje met de hand. 

Bovendien komen er door de geavanceerde techniek geen luchtbellen en klontjes in de voeding, wat krampjes bij je baby helpt te voorkomen. Tot slot is de Formula Pro Advanced energiezuinig en stijlvol en compact ontworpen, zodat het apparaat in ieder interieur past.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in de beste keuze voor jouw kindje en schaf vandaag nog de Formula Pro Advanced aan!

formula pro advanced

← Volgende blog Vorige blog →