De Formula Pro Advanced VS de Mini: Wat zijn de verschillen? – Baby Brezza NL

De Formula Pro Advanced VS de Mini: Wat zijn de verschillen?

Als nieuwe ouder weet je dat er veel flesjes gemaakt gaan worden - waarschijnlijk één elke 2-3 uur en dat maandenlang. Dat is veel gieten, flesvoeding morsen, flessen mixen en roeren, vooral voor een vermoeide moeder of vader. 

Als ouder wil je het beste voor je baby, inclusief de juiste voeding op het juiste moment. Daarom overwegen veel ouders een flesvoeding apparaat.  Baby Brezza biedt twee opties aan: de Formula Pro Advanced en de Formula Pro Mini. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze twee modellen?

Temperatuurinstellingen: Een kwestie van keuze 

Een duidelijk verschil tussen de twee is het aantal temperatuurinstellingen. De Formula Pro Advanced biedt maar liefst drie verschillende temperatuurinstellingen: kamertemperatuur, lichaamstemperatuur en warmer dan lichaamstemperatuur. Aan de andere kant heeft de Formula Pro Mini slechts één temperatuurinstelling: lichaamstemperatuur. Dus als je de flexibiliteit wilt hebben om verschillende temperaturen in te stellen, is de Formula Pro Advanced de juiste keuze voor jou. 

Melkpoedercontainer VS Watertank 

Laten we eens kijken naar een belangrijk verschil tussen deze twee: de capaciteit van de watertank en melkpoedercontainer. 

Capaciteit van de watertank: 

  • Formula Pro Advanced: Watertank van 1480 ml 
  • Formula Pro Mini: Watertank van 890 ml 

Dit betekent dat de watertank van de Formula Pro Advanced genoeg water kan bevatten voor grotere hoeveelheden flesvoeding in vergelijking met de Formula Pro Mini. 

Een ander belangrijk verschil is de capaciteit van de melkpoedercontainer: 

  • Formula Pro Advanced: Maximaal 600 gram melkpoeder 
  • Formula Pro Mini: Maximaal 400 gram melkpoeder 

Met betrekking tot de melkpoedercontainer heeft de Formula Pro Advanced een grotere capaciteit, waardoor het handig is voor ouders die regelmatig flesvoeding bereiden en een grotere voorraad melkpoeder willen kunnen gebruiken. 

Compatibiliteit met flessen 

Hoewel beide machines geschikt zijn voor vrijwel alle gangbare flessen op de markt, is het belangrijk op te merken dat de Formula Pro Mini een compactere maat heeft. Hierdoor passen er minder grote flessen onder. Voor grotere flessen kan je los onze verhoger kopen en gebruiken met de Formula Pro Mini.  

Kleinere maat, kleinere prijs? 

Een ander belangrijk verschil is de grootte en de prijs. De Formula Pro Mini is ongeveer 30% kleiner dan de Formula Pro Advanced, wat handig kan zijn als je beperkte ruimte hebt op je aanrecht. En natuurlijk komt met de kleinere maat een kleinere prijs - de Formula Pro Mini heeft een lagere adviesprijs dan de Formula Pro Advanced. 

Maken ze beide automatisch warme flesjes? Ja! 

Hier gaat het natuurlijk om! Beide machines hebben de handige functie om automatisch een warme flesvoeding te maken. De belangrijkste reden om de Formula Pro Advanced aan te schaffen is dat het hele proces van het klaarmaken van flessen sneller en eenvoudiger verloopt. Met één druk op de knop maakt de machine automatisch en onmiddellijk een warme fles. Het mengt, verwarmt en doseert de flesvoeding tot de perfecte consistentie, elke keer weer, in enkele seconden! Geen afmeten, geen mixen, geen opwarmen en geen gedoe! Je bespaart tot 5 minuten per fles - wat zo 30+ minuten per dag oplevert om al het andere te doen wat op je bordje ligt, zoals het ontcijferen van de eerste kreetjes van je baby.  

Dus of je nu voor de Formula Pro Advanced of de Formula Pro Mini kiest, je bent verzekerd van gemak en snelheid bij het voorbereiden van de voeding voor je kleintje. 

Compact of compleet? 

De Formula Pro Mini is perfect voor ouders die ruimte willen besparen zonder in te leveren op functionaliteit. Dankzij zijn compacte formaat past hij gemakkelijk op kleine aanrechten of nachtkastjes, waardoor er meer ruimte overblijft in je keuken of slaapkamer. Bovendien is de Mini ook handig om mee te nemen op vakantie ,naar familie en vrienden of in de slaapkamer. 

Aan de andere kant biedt de Formula Pro Advanced een complete oplossing voor ouders die op zoek zijn naar maximale functionaliteit. Met een grotere watertank en melkpoedercontainer is deze machine ideaal voor ouders die regelmatig flesvoeding bereiden en een grotere voorraad melkpoeder willen hebben. 

 Dus, of je nu gaat voor compacte efficiëntie of complete functionaliteit, de keuze is aan jou! Neem de tijd om de voordelen van beide machines te overwegen en kies het flesvoeding apparaat dat het beste past bij jouw behoeften en die van je baby!  

 Bekijk hier onze flesvoeding apparaten. 

Flesvoeding

← Volgende blog