Waarom de Formula Pro Advanced, consistenter en hygiënischer is dan fl – Baby Brezza NL
Deze maand 50 euro bundelkorting op de Formula Pro Advanced + Bottle Washer Pro!

Waarom de Formula Pro Advanced, consistenter en hygiënischer is dan flessen met de hand maken!

Als nieuwe ouder weet je dat er veel flesjes gemaakt gaan worden - waarschijnlijk één elke 2-3 uur, maandenlang. Dat is veel gieten, flesvoeding morsen, flessen mixen en schudden, vooral voor een vermoeide moeder of vader. Misschien heb je al gehoord over de Baby Brezza Formula Pro Advanced. Maar vraag je je af - "is het de moeite waard?" Het antwoord is "Ja!" En hier zijn de redenen.

Snel en eenvoudig een flesje maken

De belangrijkste reden om de Formula Pro Advanced aan te schaffen is dat het hele proces van het klaarmaken van flessen sneller en eenvoudiger verloopt. Met één druk op de knop maakt de machine automatisch en onmiddellijk een warme fles. Het mengt, verwarmt en doseert de flesvoeding tot de perfecte consistentie, elke keer weer, in enkele seconden! Geen afmeten, geen mixen, geen opwarmen en geen gedoe! Je bespaart tot 5 minuten per fles - wat zo 30+ minuten per dag oplevert om al het andere te doen wat op je bordje ligt, zoals het ontcijferen van de eerste kreetjes van je baby.


Nauwkeuriger flesvoeding geven

Een tweede reden om de Formula Pro Advanced aan te schaffen is dat het veel nauwkeuriger is dan met de hand scheppen. Het is bijna onmogelijk om steeds dezelfde hoeveelheid poeder te scheppen. Onderzoek toont zelfs aan dat er tot 25% verschil is van schep tot schep. Dit betekent dat als je met de hand schept, je baby tot 25% meer of 25% minder flesvoeding in elke fles krijgt.

De Formula Pro Advanced daarentegen doseert elke keer de juiste hoeveelheid flesvoeding per fles! De machine maakt gebruik van een unieke instelling voor elk merk en type flesvoeding om ervoor te zorgen dat het de juiste verhouding van water en flesvoeding geeft die op de flesvoeding verpakking staat.Hygiënisch een flesje klaarmaken

Een derde reden om de Formula Pro Advanced te gebruiken is dat het veel hygiënischer is dan met de hand een babyfles bereiden. De machine doseert de flesvoeding vanuit een luchtdichte poedercontainer. Dit betekent dat er geen bacteriën in kunnen komen - wat heel wat anders is dan in de verpakking reiken om de flesvoeding eruit te scheppen, waardoor bacteriën gemakkelijk van je handen op het poeder terecht kunnen komen.

Om al deze redenen noemen de meeste gebruikers de Formula Pro Advanced een "levensredder" en echte "game-changer" en kunnen ze niet meer zonder. Het is een investering die zichzelf terugverdient in tijd, gemak en gemoedsrust.

Nu je weet waarom de Formula Pro Advanced zo geweldig is, wil je er natuurlijk graag zelf een hebben. En als je nog niet overtuigd bent, kijk dan eens naar alle positieve Formula Pro Advanced reviews.

Flesvoeding

← Volgende blog Vorige blog →