Kerstcadeautips voor nieuwe ouders – Baby Brezza NL
Deze maand 50 euro bundelkorting op de Formula Pro Advanced + Bottle Washer Pro!

Kerstcadeautips voor nieuwe ouders

De feestdagen komen er weer aan! De tijd van samenzijn, geven en vieren. Met dit in gedachten kunnen wij jou wellicht inspireren met leuke cadeautips van Baby Brezza! Want het allerfijnste wat er is, is meer tijd met jouw kindje en dat kunnen wij jou geven dankzij onze producten. Benieuwd naar onze kerstcadeautips? Lees snel verder!

Liefde gaat door de maag:

De feestdagen gaan hand in hand met lekker eten en feestjes met familie. Dankzij de Food Maker Deluxe heb jij geen stress van het maken van hapjes voor jouw kleintje. Dus breng jij graag tijd door in de keuken, maar wil jij ook snel en gemakkelijk een gezond hapje voor jouw kindje maken? Dan is de Food Maker Deluxe een mooi cadeau! Hij stoomt en pureert het eten met één druk op de knop, terwijl jij ondertussen lekker wat anders kunt doen. 

 

Voor de nachtbraker:

Een van de meest nuttige en tijdbesparende cadeaus voor nieuwe ouders is de Baby Brezza Formula Pro Advanced. De Formula Pro Advanced is een gamechanger voor voedingen midden in de nacht (of midden op de dag), hij maakt namelijk binnen enkele seconden een warme fles voeding voor je kindje. De instellingen zijn gemakkelijk aan te passen zodat de hoeveelheid en temperatuur passen bij jouw kindje. Met dit cadeau scoor jij punten!

Wist jij trouwens al dat wij nu ook de Formula Pro Advanced Mini hebben? Net zo handig als zijn grote broer, alleen een stukje kleiner! Daardoor ideaal voor bijvoorbeeld op je nachtkastje of in de babykamer.

Omdat een warme fles een must is:

Zoek jij een flessenwarmer die zowel flesvoeding als moedermelk kan verwarmen? Zoek dan niet verder. In tegenstelling tot andere flessenwarmers is de Smart & Safe Bottle Warmer ontworpen om veilig moedermelk op te warmen of te ontdooien met een warmwaterbad. Zo behoudt je de belangrijke voedingsstoffen van je melk. Wil je flesvoeding of een potje babyvoeding verwarmen? Dan gebruik je de snelle stand, die lekker snel klaar is door stoomwarmte.

Verzorging

← Volgende blog Vorige blog →