Ontdek onze nieuwste producten: De Formula Pro Advanced in het zwart en de Formula Pro Mini!

We hebben groot nieuws voor jullie! Bij Baby Brezza zijn we altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment om het leven van ouders makkelijker te maken. En vandaag zijn we super enthousiast om jullie te vertellen over onze nieuwste toevoegingen: de Formula Pro Advanced All Black én de handige Formula Pro Mini.

Black is Back – De Formula Pro Advanced in het zwart!

We hebben geluisterd naar jullie feedback en velen van jullie hebben ons gevraagd om de Formula Pro Advanced in een prachtige zwarte kleur uit te brengen. Nou, goed nieuws, want vanaf Black Friday 2023 is de Formula Pro Advanced in het zwart beschikbaar om te bestellen! Deze nieuwe volledig zwarte versie voegt een vleugje stijl toe aan je keuken of babykamer en maakt het bereiden van flesvoeding nog leuker.

Formula Pro Mini – klein maar krachtig!

Maar dat is niet alles, we hebben nog een andere geweldige toevoeging aan ons assortiment: de Formula Pro Mini. Dit kleine broertje van de Formula Pro Advanced is een compact flesvoedingapparaat dat in een oogwenk warme flesvoeding maakt. Het heeft dezelfde gepatenteerde mengtechnologie als onze bestseller, de Formula Pro Advanced, maar dan in een handig klein formaat.

Met de Formula Pro Mini hoef je je nooit meer zorgen te maken over het handmatig mengen van flesvoeding. Het apparaat is 30% kleiner dan de Formula Pro Advanced, wat het ideaal maakt voor op reis en in de slaapkamer. Het bereidt altijd flesvoeding op lichaamstemperatuur en met de perfecte consistentie, en werkt met vrijwel alle merken flesvoeding en flessen.

Wat nog beter is, is dat de Formula Pro Mini sneller, nauwkeuriger en hygiënischer is dan handmatig flesjes maken. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken met volledig digitale bediening, en het waterreservoir is zelfs afwasmachinebestendig voor extra gemak.

Of je nu kiest voor de stijlvolle Formula Pro Advanced in het zwart of de handige Formula Pro Mini, we zijn er zeker van dat deze nieuwe toevoegingen je leven als ouder een stuk makkelijker zullen maken.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Formula Pro Advanced in het zwart, want vanaf Black Friday 2023 is deze beschikbaar voor levering. En vergeet niet om ook de Formula Pro Mini te ontdekken, de perfecte partner voor drukke ouders onderweg.

Bij BabyBrezza zijn we er trots op om producten te leveren die jou en je kleintje helpen. Bedankt dat je deel uitmaakt van de BabyBrezza-familie!

Tot snel en geniet van het gemak van BabyBrezza!

 

Nieuw. Formula Pro Mini en Formula Pro Advanced zwart

flesvoeding machine formula pro advanced Nieuw

← Volgende blog Vorige blog →