Baby Brezza - Retour beleid

Herroepingsrecht

Volgens de Wet op afstandsovereenkomsten heb je als consument (niet van toepassing op bedrijven) het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel de overeenkomst te herroepen. Om van je herroepingsrecht gebruik te kunnen maken, moet je het artikel ongeopend en in onbeschadigde staat retourneren. Bij gebruik van het herroepingsrecht zijn de retourkosten voor jouw rekening. 

Retourneren

Als je een product wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het product terugstuurt en je ordernummer, naam en reden voor retourneren vermeldt op een bijgevoegd briefje in het retourpakket. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen na ontvangst kan duren voordat we je retourzending hebben verwerkt.

Geef altijd het volgende op bij retourneren of ruilen:

1.) Ordernummer

2.) Je volledige naam

3.) Reden voor retourneren

LET OP! Retouren moeten worden verzonden naar het retouradres en niet naar een afhaalpunt. Het transportrisico ligt bij jou. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor artikelen die verloren zijn gegaan of beschadigd zijn tijdens het retourtransport naar Agem Duty Free VOF. Vraag altijd om een ontvangstbewijs wanneer je een retourzending naar ons stuurt. Op deze manier is de zending altijd traceerbaar.

Wij vragen je om de retour vooraf aan te melden via service@babybrezza.nl. Je ontvangt dan een mail van ons met verdere instructies en het retouradres. 

Terugbetaling

Voor terugbetalingen hanteren een verwerkingstijd van 14 dagen nadat het door jou geretourneerde product door Baby Brezza is ontvangen. Je krijgt dan het aankoopbedrag inclusief de eventuele bij aankoop in rekening gebrachte verzendkosten teruggestort via de betaalmethode die je bij aankoop gebruikt hebt.