Baby Brezza - verzendbeleid

Wij bieden gratis verzending binnen Nederland en België bij bestellingen boven de 50 euro. Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen we €4,95 voor verzending binnen Nederland of België.

Verzending

Wanneer je op werkdagen vóór 17:00 een bestelling plaatst doen we ons uiterste best om hem nog dezelfde dag te verzenden. In de meeste gevallen heb je je bestelling dan de volgende dag in huis.

Je pakket wordt verzonden via PostNL. Op het moment dat wij je bestelling bij PostNL hebben aangemeld ontvang je een link waarmee je de levering kunt volgen.

Vervoer

We verzenden alle pakketten met PostNL. Als het product tijdens het transport naar het door jou opgegeven adres beschadigd raakt of verloren gaat, start Agem Duty Free VOF een onderzoek om je zo goed mogelijk te helpen. Je moet echter binnen een redelijke termijn (14 dagen) contact opnemen met onze klantenservice als het product is beschadigd of kwijt is geraakt bij verzending. Als klant ben je verantwoordelijk voor de betaling van de eventuele openstaande bedragen van je factuur totdat het probleem is opgelost.

Niet afgehaald pakket

Voor alle pakketten die niet worden opgehaald bij een afhaalpunt wordt een onkostenvergoeding in rekening gebracht van €12,50. De vergoeding dekt de kosten voor verwerkingskosten, retourzending en behandeling. Als je van gedachten verandert nadat het pakket door ons is verzonden, moet je het pakket ophalen bij je afhaalpunt en het naar ons terugsturen. Als het pakket niet wordt opgehaald, wordt het automatisch geregistreerd als niet opgehaald. Wanneer wij een niet afgehaald pakket retour ontvangen, betalen we je de aankoopkosten minus de onkostenvergoeding van €12,50 terug via de bij ons bekende betaalmethode. Als een pakket om welke reden dan ook niet bij ons retour komt kunnen wij geen aankoopkosten terugbetalen.